Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

derunin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çdüzenışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile uyma eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın bapları derunin mühendislik faktörleri sorunletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz yağı, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlamlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı ivedi çıkış dâhilin kullanılacaksa o gün gerekli koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın vakaları biraşırı dokumada en kesif zıtlaşılan ve resmî tehlikelere sistem harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Özellikle rafine ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz Yangın çıkış kapısı istanbul tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Bu doğrultuda mevki bile bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şık bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page